Problem z dźwiękiem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Problem z dźwiękiem (/problem-z-dzwiekiem-17365-t) |
Problem z dźwiękiem - 3vil - 16.07.2011 10:37 Witam . mam win7 Home premium 64bity . i mam problem z dźwiękiem . włączam dzisiaj kompa i w miejscu gdzie powinnien być dźwięk jest , charakterystyczne Buczenia . Komp sie włącza i jest okej . ale jak znowu wykonuje operacje związane z dźwiękiem to znowu jest to buczenia .. właśnie ściągam Najnowsze stery do Win 7 mam karte Realtek 97 HD ... JAK byście mieli inne pomysły na naprawienie tego problemu . to bardzo chętnie posłucham . Pozdrawiam ;p Wielkie sorrki za post pod postem . ale już rozwiązałem problem wynikał z tego że posiadałem starsze sterowniki niż powinnienm . do zamknięcia ; D |