BlueScreen w Windows7. Ciekawy przypadek !! POMOCY ! - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: BlueScreen w Windows7. Ciekawy przypadek !! POMOCY ! (/bluescreen-w-windows7-ciekawy-przypadek-pomocy-17358-t) |
BlueScreen w Windows7. Ciekawy przypadek !! POMOCY ! - Adrian1314 - 15.07.2011 20:01 Witam. Proszę Was o pomoc ! Męczę się już z tym 3 tydzień. Posiadam: Windows7 64bit Laptop Acer Aspire 7535 PROSZĘ TŁUMACZYĆ MI JAK DZIECKU ! Najlpiej podajcie GG to do was napiszę, ta bedzie szybciej bo na forum to bedzie trwało wieki. Moje GG: 7207649 Błagam ! Pomóżcie mi... Opiszę dokładnie mój problem. O tuż : Usuwałem jakiś czas temu aktualizacje mojego systemu Win7 i grzebałem przy sterownikach karty graficznej ponieważ miałem z nią problem.(udało mi się ją naprawić). A więc pewnego ranka włączyłem komputer i pokazuję się coś takiego: + czasem pokazuje mi sie bluezcreen z błędem STOP: X: 0x0000007b Jeżeli wybiorę "Uruchom system normalnie" to pokazują mi się takie blue screeny: Po 3 sekundach komputer się wyłącza. I tak w kółko. A co do tej drugiej opcji "Uruchom narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiana<zalecane> to pokazuję mi sie takie coś: PROSZĘ TŁUMACZYĆ MI JAK DZIECKU ! Grzebanie i próbowanie w tych narzędziach odzyskiwania nic nie daje. Oczywiście nic nie moge zrobić, tzn załadować systemu ani korzystać normalnie z komputera. Jeżeli chodzi o te tryby awaryjne itp to zawsze komputer mi sie resetuje i tak w kółko. |