![]() |
Hasło administratora - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Hasło administratora (/haslo-administratora-17350-t) |
Hasło administratora - cesek - 15.07.2011 15:29 Zakupiłem laptopa Samsung z systemem Win 7 Home. Przy pierwszym uruchomieniu komputera i konfiguracji systemu utworzyłem nową nazwę użytkownika i hasło. Podczas zapoznawania się z systemem i prób zmian w np. kontach użytkowników system wymaga podania hasła administratora - którego nie mam. Przy tworzeniu nowego konta nie można było zaznaczyć żeby nowe konto było kontem administratora. Hasła ADMIN i ADMINISTRATOR nie działają. Pytanie moje brzmi czy jest jakiś sposób aby odzyskać to hasło? Do komputera dołączony jest Recovery Dics czy to może mi pomóc w jakiś sposób? czy ewentualnie utworzenie nowego konta na loginie "administrator" załatwi sprawę ? |