![]() |
Windows Thin PC - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Windows Thin PC (/windows-thin-pc-17307-t) |
Windows Thin PC - ttomekk - 13.07.2011 13:06 Cześć Kiedyś miałem laptopa z windowsem 7, później zamieniłem się na taki z Win XP (lepszy w parametrach)... Oczywiście teraz tego żałuję, ale cóż zrobić. Za głupie decyzje trzeba odpowiadać ![]() Z góry dziękuję bardzo za udzielone rady i pozdrawiam Tomasz RE: Windows Thin PC - wilqq - 17.07.2011 02:21 "System będzie bezpłatny dla firm posiadających umowy licencjonowania grupowego z pakietem Software Assurance." RE: Windows Thin PC - maduone - 04.09.2011 08:45 Cześć. Tak łatwo do MSDN sie nie dostaniesz. MSDN to z tego co wiem to umowa jest microsoftu z uczelniami wyzszymi i z konkretnymi kierunkami (np. informatyka). A co do Windows Assurance to tez nie tak latwo, oni maja tam jakies zasady i normalny szary czlowiek jako tako w to nie wejdzie. Windows Thin PC - fajna sprawa ale na tym systemie tez nie pójdą wszystkie programy. Niestety nie ma w necie (chyba) listy programów które nie zainstalujesz na TPC. trzeba próbować i tyle. ;] pozdrawiam |