Ustawienia poświaty cyfrowej w Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Ustawienia poświaty cyfrowej w Windows 7 (/ustawienia-poswiaty-cyfrowej-w-windows-7-1730-t) |
Ustawienia poświaty cyfrowej w Windows 7 - kodzka - 16.10.2009 01:16 Witam mam pewien problem mam zainstalowane najnowsze stery nVidia do karty graficznej,chce zmienić ustawienia poświaty cyfrowej przesunę suwak zastosuje wszystko ładne cyka ale po wyłączeniu i włączeniu kompa ustawienia te zmieniają się na domyśle.widać na ekranie podczas ładowania systemu jak zmienia się nasycenie obrazu proszę o pomoc RE: Ustawienia poświaty cyfrowej w Windows 7 - damian-Win2000 - 16.10.2009 06:21 Należny czekać na premierę sterowników finalnych specjalnie do Sevena bo to jednak nie do końca Vista (80%genomu Visty reszta nowa). RE: Ustawienia poświaty cyfrowej w Windows 7 - slawektor - 16.10.2009 10:43 (16.10.2009 06:21)damian-Win2000 napisał(a): Należny czekać na premierę sterowników finalnych specjalnie do Sevena bo to jednak nie do końca Vista (80%genomu Visty reszta nowa).Nie za bardzo się zgadzam z tym co piszesz. Działa bez problemu po włączeniu komputera jest tak jak ustawiłem. Nic się nie zmieniło na domyślne. Sprawdzałem na sterownikach: 191.07 WHQL Data wydania: 2009.10.05.System operacyjny Windows 7, Windows Vista. kodzka może karta u ciebie nie wyrabia może jakaś aplikacja czy ustawienia i dlatego powraca na domyślne, można gdybać, ale raczej na pewno nie jest to wina sterowników. RE: Ustawienia poświaty cyfrowej w Windows 7 - Luke - 16.10.2009 20:39 Mi też czasem się tak dzieje. Poza poświatą zmieniam też ustawienia kontrastu, jasności, i gammy dla każdego koloru oddzielnie, żeby mieć możliwie najlepsze odwzorowanie barw, więc gdy mi się to nagle zeruje, to bywa denerwujące. Jest różnie - czasem ustawienia się zapamiętują, ale czasem powracają do standardowych. Mam nadzieję, że nowsze sterowniki wyeliminują tą przypadłość. |