Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Problem z monitorem (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Problem z monitorem (rozwiązany) (/problem-z-monitorem-rozwiazany-17286-t)

Problem z monitorem (rozwiązany) - kilerdj - 12.07.2011 19:51

Witam mam problem z monitorem LG Flatron e2350v wczoraj grałem sobie normalnie na luzie ale ,gdy skończyłem to zostawiłem kompa na trybie uśpienia i gdy wróciłem po 30 minutach to PC załapał zwiechę nic nie chciał robić i jak zrobiłem reset kompa to gdy mam wpisywać hasło to gaśnie monitor i wyskakuje komunikat D-Sub po za zakresem pracy 75.0 khz/60 hz i nic nie działa ale gdy wpisałem hasło to normalnie komputer się włączył bo słyszę jak ktoś jest dostępny na gg ale monitor dalej jest czarny !

RE: Problem z Monitorem - nieboraku - 12.07.2011 20:18

A masz podlaczone po d-sub przy DVI? Bo moze wystarczy zmienic zrodla sygnalu Zacieszacz

RE: Problem z Monitorem - kilerdj - 12.07.2011 20:41

One mają inne wejścia i nie da sie ich przełączyć

RE: Problem z Monitorem - wilqq - 12.07.2011 21:17

Jak wcześniej działał to raczej nic z kablami Uśmiechnięty Podejrzewam prędzej , że przeskoczyło źródło w monitorze .

RE: Problem z Monitorem - nieboraku - 12.07.2011 22:17

(12.07.2011 21:17)wilqq napisał(a):  Jak wcześniej działał to raczej nic z kablami Uśmiechnięty Podejrzewam prędzej , że przeskoczyło źródło w monitorze .

Tez o tym pisze, bo nie spodziewam sie, ze kabelek sam wezmie z d-suba wskoczy do DVI (pomijam juz brak kompatybilnosci) Cwaniak

RE: Problem z Monitorem - kilerdj - 12.07.2011 22:50

Zacieszacz dzięki za szybkie zareagowanie Uśmiechnięty zrobiłem tak jak nieborak poradził i działa odczepiłem tylko niebieski kabel ten D=Sub a ten DVI zostawiłem ... Temat do zamknięcia !