![]() |
Win 7 ultx64 a problem z grami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Win 7 ultx64 a problem z grami (/win-7-ultx64-a-problem-z-grami-1708-t) |
Win 7 ultx64 a problem z grami - misieq1980 - 14.10.2009 07:48 Witam wszystkich uzytkowników tego forum a oto mój problem Mam zainstalowany system Win7 ultimate x64 .Kiedy chce zainstalować niektóre gry wywala mi taki komunikat "Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją, używanego systemu Windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze jaka wersja program jest potrzebna (x86 - 32-bitowa czy x64 - 64-bitowa), a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania". Próbowałem już z trybem zgodności poszczególnych systemów i jako administrator ale bez skutku. Obecnie problem sie ten odnosi do gry Operation Flashpoint Dragon Rising ale wcześniej tez występował. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc |