Instalacja Windows 7 na Windows XP (możliwe że nielegalnym) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Instalacja Windows 7 na Windows XP (możliwe że nielegalnym) (/instalacja-windows-7-na-windows-xp-mozliwe-ze-nielegalnym-17017-t) |
Instalacja Windows 7 na Windows XP (możliwe że nielegalnym) - bialasek09 - 30.06.2011 00:31 Zakupiłem ostatnio (ok tygodnia) nowy komputer (używany 6 miesięcy) ale z dobrymi parametrami. Nie wiedziałem, że ma zainstalowanego Windows XP z SP 3 (nielegalnego). Ja w tym czasie zainstalowałem wszystkie programy wraz z ich konfiguracją. Jestem za legalem i zakupiłem Windows7 Home premium wersja BOX i będę go miał za 2 dni I moje pytanie jest takie czy da się uaktualnić tego XP do 7 Home premium wersja BOX , bez konieczności reinstalacji systemu (formatu). Czy niestety będę musiał pozbywać się wszystkiego i od nowa instalować wszystkie programy. A jeżeli uda mi się uaktualnić to jak dokładnie jest z legalnością? bo gdzieś wyczytałem, że jak się przechodzi z wersji XP OEM na 7 BOX to licencja nie jest taka pewna że jest pełna. RE: Instalacja Windows 7 na Windows XP (możliwe że nielegalnym) - thermalfake - 30.06.2011 10:44 Migracja profilu użytkownika do systemu Windows 7 |