Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Windows 7 i Vista na jednym dysku - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Windows 7 i Vista na jednym dysku (/windows-7-i-vista-na-jednym-dysku-1700-t)

Windows 7 i Vista na jednym dysku - macios81 - 13.10.2009 11:49

Witam mam pytanie odnośnie instalowania tych dwóch systemów na jednym komputerze, jeśli chodzi o aktywację miałem zainstalowane oba systemy Windows 7 doinstalowałem do Visty oba 64 bit gdy zaktywowałem Windows 7 i ponownie uruchomiłem komputer niestety Vista nie była aktywowana a Windows 7 nadal działał prawidłowo. Moje pytanie jest takie czy da się używać w pełni aktywowanych obu tych systemów na jednym komputerze czy nie ma takiej możliwości??

RE: Windows 7 i Vista na jednym dysku - slawektor - 13.10.2009 12:08

Legalna wersja Windows 7?

RE: Windows 7 i Vista na jednym dysku - jacek-placek - 13.10.2009 15:02

Da sięUśmiechnięty ,Vista zostaje na dysku systemowym czyli "C",a Windows 7 zainstaluj na dysku np."D","K",nie wiem jaką masz literkę drugiej partycji.Ale moje pytanie-po co to? Nie lepiej przesiąść się od razu na Windows 7? Bez kombinacji,no i bez denerwującego komunikatu o wyborze systemu przy starcie komputera czy lapka,bez szukania miejsca,gdzie zainstalować nowy program itd.Uśmiechnięty

RE: Windows 7 i Vista na jednym dysku - slawektor - 15.10.2009 11:33

Widać że autor posta logował się na forum, ale do prośby nie ma zamiaru się zastosować.
Temat ląduje w koszu.