![]() |
Jak wymusić instalacje niepodpisanego sterownika (Windows 7 Ultimate x64) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Jak wymusić instalacje niepodpisanego sterownika (Windows 7 Ultimate x64) (/jak-wymusic-instalacje-niepodpisanego-sterownika-windows-7-ultimate-x64-1697-t) |
Jak wymusić instalacje niepodpisanego sterownika (Windows 7 Ultimate x64) - picion - 13.10.2009 08:01 Jak w temacie. Mam problem z instalacja bezprzewodowej karty sieciowej Edimax 7128g. Po instalacji we właściwościach urządzenia jest komunikat o tym, że sterownik nie mógł być uruchomiony ze względu na brak podpisu cyfrowego oraz kod 50. RE: Jak wymusić instalacje niepodpisanego sterownika (Windows 7 Ultimate x64) - picion - 14.10.2009 12:04 Sterownik nie działa. Pytałem o wymuszenie instalacji sterownika. RE: Jak wymusić instalacje niepodpisanego sterownika (Windows 7 Ultimate x64) - waserx - 03.07.2011 19:43 Ja trafiłem tutaj właściwie pytając wyszukiwarkę o instalację sterowników niepodpisanych dla wersji systemu home - bo tam jest trudniej - znalazłem, że w wersji ultimate jest narzędzie gpedit.exe - gdzie można wyłączyć tą kontrolę w interfejsie graficznym ale dla systemów home są inne metody omijania sterowników niepodpisanych cyfrowo LINK. |