Rozwiązany Jak rozebrać myszkę?(rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak rozebrać myszkę?(rozwiązany) (/jak-rozebrac-myszke-rozwiazany-16951-t) |
Jak rozebrać myszkę?(rozwiązany) - bar123tek - 27.06.2011 22:09 Witam! Wie ktoś może jak dobrać się do A4Tech Opto 518, ponieważ wypadła mi kulka i chce ja włożyć na swoje miejsce a nie wiem jak rozebrać myszke, nie widzę żadnej śrubki... RE: Jak rozebrać myszkę - House - 27.06.2011 22:33 Śrubki masz za "ślizgaczami" czyli konieczne będzie ich odklejenie. Rozumiem, że wokół kulki nie masz jakiejś plastikowej "nakrętki" którą odkręcasz np monetą. Przy myszach z kulką to częsty patent, coś w rodzaju tego ze strzałkami na zdjęciu: RE: Jak rozebrać myszkę? - bar123tek - 28.06.2011 11:38 Tak nawiasem Opto 518 to jest myszka optyczna, a nie kulkowa, dzięki za pomoc---->POMÓGŁ. |