![]() |
Gdzie znaleźć hasło administratora? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Gdzie znaleźć hasło administratora? (/gdzie-znalezc-haslo-administratora-16935-t) |
Gdzie znaleźć hasło administratora? - pivo88 - 27.06.2011 09:42 Witam, co prawda od prawie roku nic się nie działo w tym temacie, ale chciałbym go nieco odświeżyć i ewentualnie rozbudować. Poszukuję rozwiązania problemu, a mianowicie od mniej więcej 2 tygodni utraciłem prawa administratora w jakiś sposób... Problem polega na tym, że nie mogę edytować Kont użytkowników, gdyż system wymaga ode mnie hasła ![]() nie mogę aktywować wbudowanego konta administratora, a w cmd drukuje się komunikat: "Wystąpił błąd systemu 5. Odmowa dostępu." msconfig nie rusza, bo wymaga hasła... ostatnich aktualizacji nie mogę odinstalować, bo to wymaga hasła... jak wpisuję login "Aministrator" i podaję puste hasło, to mi nie przyjmuje... czyżby czekało mnie przeinstalowanie systemu? ![]() Z góry dzięki za pomoc Mariusz |