Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 (/blad-przy-zapisywaniu-stanu-gry-dirt-3-16888-t)

Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - sober219 - 24.06.2011 22:11

Witam, ostatnio zainstalowałem grę Dirt 3 wszystko było ok ale gdy przychodzi moment zapisu po wyścigu pojawia się następujący błąd "save failed do you want to try again" Czy ktoś spotkał sie z taki problemem? Jeśli tak proszę o szybką odpowiedź

Dziękuje i pozdrawiam

RE: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - peciaq - 24.06.2011 22:50

Pierwsze słyszę. Mało co mi przychodzi do głowy, ale może:

1. Nie masz miejsca na dysku (mało prawdopodobne, przyznaję, zapisane gry mają malutkie rozmiary)
2. Folder, w którym gra zapisuje stan gry, nie istnieje - może usunąłeś go przez przypadek, albo jakiś Cleaner czy antywirus to zrobił.
3. Spróbuj pobawić się trybami zgodności i uruchamianiem jako administrator.
4. Przeinstaluj grę, może to coś da.

RE: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - sober219 - 25.06.2011 08:46

Właśnie o to chodzi że ja nigdzie nie widze folderu z zapisem jakby ktoś mi go podał to bym spróbował go zrobić i może by to pomogło

RE: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - peciaq - 25.06.2011 10:58

Folder z zapisanymi grami najczęściej tworzy się w folderze Moje dokumenty.

RE: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - dziki314 - 25.06.2011 11:16

A czy ta gra jest oryginalna.:exclamation:

RE: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - sober219 - 25.06.2011 16:29

Nie, jest pobrana od Skidrowa jakby ktoś zrobił nowego save i mi go wysłał byłbym wdzięczny

RE: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - dziki314 - 25.06.2011 17:00

To za pomnij to forum nie pomaga w tych sprawach.Zacieszacz

RE: Błąd przy zapisywaniu stanu gry DIRT 3 - p.karlicki - 30.06.2011 22:20

Dobra Panowie .... to teraz tak... mam Dirta 3 w 100% ORGINALNEGO!! a problem mam taki jak kolega na piracie... katalog istnieje Moje Dokumenty\My Games\Dirt3\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml; hardware_settings_info.xml (i są tu takie oto pliki)... nie jestem jakimś super specem od takich rzeczy dlatego mam nadzieje że pomożecie