Problem z gadżetami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Gadżety Windows 7 (/gadzety-windows-7-32-f) +---- Wątek: Problem z gadżetami (/problem-z-gadzetami-16869-t) |
Problem z gadżetami - spore004 - 23.06.2011 19:13 Gadżety Windows 7 mi nie działa , a mam Windowsa 3 tygodnie prosze o pomoc oto zdjęcie 1. To Demon TOOLS 2. To Pogoda 3. To zegarek RE: Problem z gadżetami - kaath90 - 03.09.2011 13:43 Witam, też mam podobny problem. Identycznie wygląda u mnie zegarek. Nie wiem co z tym zrobić, byłabym zobowiązana za udzielenie pomocy, lub porady w tej sprawie. Pozdrawiam RE: Problem z gadżetami - Portator - 03.09.2011 17:02 Witam. Zacznij od tego: Panel sterowania > Dodaj usuń programy > menu po lewej stronie Włącz/wyłącz funkcje systemu Windows > Platforma gadżetów > wyczyść pole wyboru > zastosuj > restart. Potem ponownie włącz gadżety i restart. |