Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
FGDZL is compressed. Press Ctrl+alt+delete to restart. I tak cały czas. Pomocy ! - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: FGDZL is compressed. Press Ctrl+alt+delete to restart. I tak cały czas. Pomocy ! (/fgdzl-is-compressed-press-ctrl-alt-delete-to-restart-i-tak-caly-czas-pomocy-16855-t)

FGDZL is compressed. Press Ctrl+alt+delete to restart. I tak cały czas. Pomocy ! - Domson1 - 23.06.2011 07:30

Jak w temacie.

RE: FGDZL is compressed. Press Ctrl+alt+delete to restart. I tak cały czas. Pomocy ! - thermalfake - 24.06.2011 14:07

Nie umiem za bardzo Ci pomóc, czy to dokładnie taki komunikat ? Co robiłeś w systemie przed tym zdarzeniem. Z trybu awaryjnego nie jesteś w stanie wykonać punktu przywracania ?

RE: FGDZL is compressed. Press Ctrl+alt+delete to restart. I tak cały czas. Pomocy ! - krzysztofk1990 - 24.06.2011 14:52

Miałem coś podobnego na swoim poczciwym Windowsie XP. Prawdopodobnie przypadkiem skompresowałeś folder z plikami systemowymi.
Co od rady thermalfake to wątpię czy utworzenie punktu przywracania coś by pomogło. Mógłbyś próbować z poziomu BIOS-a dokonać dekompresji tych plików ale nie jestem pewien czy jest to możliwe. Ja niestety byłem zmuszony zrobić formata.