Wyłączanie się laptopa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Wyłączanie się laptopa (/wylaczanie-sie-laptopa-16821-t) |
Wyłączanie się laptopa - Nigga - 21.06.2011 11:47 Nie wiem czy to dobry dział. Ale ost. Seven zaczął mi wariować, mimo iż był niedawno reinstalowany. Często się sam z siebie wyłącza. A przy uruchamianiu pojawia się niebieski ekran lub systemowa naprawa. Nie wiem co z tym zrobić. Pomocy RE: Seven wariuje - War_3_ - 21.06.2011 11:49 Po pierwsze to poprawić tytuł wątku, i pisownię w poście. Potem podać trochę szczegółów np, skąd ten system, czy były aktualizacje wgrywane, ilu bitowy, jaki jest komunikat na bluescreenie, co jest w podglądzie zdarzeń jako błąd stop. RE: Wyłączanie się laptopa - Nigga - 21.06.2011 11:53 System nie był jeszcze aktualizowany, w komunikacie na bluescreenie "...shout down" sorry że dokładnie nie podaje ale nie pamiętam a nie chce wprowadzać w błąd. RE: Wyłączanie się laptopa - War_3_ - 21.06.2011 12:17 A możesz sprowokować wystąpienie błędu? Jakbyś mógł odpowiedzieć na resztę pytań. RE: Wyłączanie się laptopa - Nigga - 21.06.2011 13:19 Teraz jak go wyłączyłem i ponownie włączyłem to obyło się bez problemów. Ale komputer bardzo muli. System 32 bity, w podglądzie zdarzeń nie umiem nic wyczytać, widzę tylko 60 błędów w ostatniej godzinie. |