![]() |
Przedni panel audio(realtek hd manager) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Przedni panel audio(realtek hd manager) (/przedni-panel-audio-realtek-hd-manager-16817-t) |
Przedni panel audio(realtek hd manager) - Taraniss - 21.06.2011 09:40 wiem wiem ![]() przedni panel jest podłączony dobrze, za czasów XP działał, teraz na Win 7 działa mi tylko wejście na mikrofon. Jest możliwość włączyć/przełączyć gdzieś w opcjach Windowsa żeby to działało bo niestety realtek hd managera nie mam i nie mam pojęcia jak go zrobić. Próbowałem odinstalować sterowniki i instalować nowe pobrane ze strony producenta tylko to cholerne automatyczne instalowanie sterowników mnie uprzedza. Wyłączyłem wszystkie usługi w msconfig.exe, ustawienia instalacji urządzeń---- nigdy nie instaluj oprogramowania sterownika z witryny windows update, to nic nie daje i kochany windows dalej robi swoje i instaluje sterowniki sam Ktoś wie jak to zrobić? metoda obojętna ![]() NOWE INFORMACJE w trakcie instalacji pliki normalnie pojawiają się w folderze realtek, po zakończeniu pliki znikają! (instalacja bez żadnych błędów) To by wyjaśniało dlaczego nie mam tego managera, tylko co zrobić żeby one zostały? jakieś pomysły? RE: Przedni panel audio(realtek hd manager) - Taraniss - 23.06.2011 09:43 bump ![]() |