Pliki PDB na dysku systemowym - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Dyskusja ogólna (/dyskusja-ogolna-5-f) +--- Wątek: Pliki PDB na dysku systemowym (/pliki-pdb-na-dysku-systemowym-16810-t) |
Pliki PDB na dysku systemowym - soon44 - 20.06.2011 22:47 Witam dawno nie wchodziłem na mój dysk C: czyli tam gdzie mam system, dzisiaj gdy wszedłem tam zobaczyłem ogromną ilość folderów z plikami PDB nawet nie wiem do czego służą ale przeszkadzają mi w użytkowaniu na dysku bo jest ich 4.5 tysiąca. Dołączam print screen'a jak wygląda kawałek tych plików i proszę o jakąś radę jak to schować bądź usunąć w bezpieczny sposób. RE: Pliki PDB na dysku systemowym - thermalfake - 23.06.2011 16:27 Musiałbym głębiej poszperać lecz pierwsze wrażenie mam takie, że masz włączony tryb debugowania ale czego to nie wiem - błędy systemu ?. Trzeba by to wyłączyć. Moja propozycja tymczasowa to zrób sobie punkt przywracania a te pliki po prostu usuń (z prawami administratora) RE: Pliki PDB na dysku systemowym - soon44 - 23.06.2011 16:53 a jak wyłączyć tryb debugowania żeby w miejsce usuniętych nie tworzyły mi się nowe ? |