![]() |
Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate (/problem-z-dzwiekiem-na-laptopie-z-system-win-7-ultimate-16767-t) |
Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - airwolff - 19.06.2011 10:11 Witam wszystkich.Mam problem z moim laptopem CLEVO M765SU po zainstalowaniu systemu Win 7 Ultimate 32bit nie mogę poradzić sobie z ustawieniem dźwięku.Dźwięk wydobywający się z głośników jest charczący. Na poprzednim systemie Win XP było wszystko w porządku. Zainstalowałem sterowniki polecane na forum wersję Realtek High Definition Audio Codecs R2.60 i to samo żadnej poprawy.Proszę o pomoc bo naprawdę jest to denerwujące. RE: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate. - thermalfake - 19.06.2011 22:12 Znając życie będzie to musiał być modyfikowany sterownik od Clevo pod ich sprzęt (defacto mainboard) a nie referencyjny realtek. Jak będę miał lepszy dostęp do net-a to poszperam. RE: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - thermalfake - 24.06.2011 12:33 ftp://usftp.clevo.com.tw/M7xxS/AUDIO/Audio_W7.zip Reszta sterowników -> http://www.clevo.com.tw/en/e-services/download/ftpOut.asp?Lmodel=M7xxS<ype=9&submit=+GO RE: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - airwolff - 08.07.2011 11:37 Dzięki thermalfake ale nie mogę tego sterownika co podałaś zainstalować bo mam taką odpowiedź że program przestał działać jak instaluję. RE: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - peciaq - 09.07.2011 00:55 Spróbuj uruchomić jako administrator, może wtedy ruszy. RE: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - airwolff - 10.07.2011 12:44 Niestety ten sam komunikat się pojawia. Dokładnie taki ![]() RE: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - jacek-placek - 10.07.2011 12:59 Spróbuj użyć tego programu, krzywdy nie zrobi, a może pomóc ![]() RE: Problem z dźwiękiem na laptopie z system Win 7 Ultimate - airwolff - 12.07.2011 12:09 Niestety ten program też nie rozwiązał tego problemu stwierdził że sterownik jest dobry i najnowszy niczego nie zaktualizował.Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? |