![]() |
Problem ;/ - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem ;/ (/problem-16756-t) |
Problem ;/ - DonWinogron - 18.06.2011 13:25 Witam ! Gram ze znajomymi w grę MMO i postanowiliśmy zacząć używać program TeamSpeak aby się szybciej porozumiewać. Po zainstalowaniu i wstępnej konfiguracji wszystko działa jak należy. Tzn. Kiedy mam włączony program, kumple mnie słyszą i ja słyszę też ich. Problem zaczyna się w momencie kiedy uruchamiam grę. Od momentu gdy jestem w grze to ja ich słyszę, natomiast oni mnie nie słyszą. Po zminimalizowaniu gry na pasek, wszystko wraca do normy, czyli jestem słyszalny, a każde zmaksymalizowanie i wejście w świat gry kończy się odcięciem mojego mikrofonu. Próby grania w trybie okna też nie przynoszą skutku.Prosze pomóżcie. Windows 7 Ultimate x32 Team Speak 3 Mikrofon wbudowany w laptopie. Proszę o szybką pomoc RE: Problem ;/ - krzychowsky - 18.06.2011 13:33 Mikrofon masz ustawiony na przycisk czy na czułość? RE: Problem ;/ - DonWinogron - 18.06.2011 14:28 przycisk CapsLock |