Windows 7 razy 2 czyli pozostałości po drugim systemie - przemo5020 - 11.10.2009 21:26
Witam.
Zainstalowałem na moim laptopie Windows XP (dysk c . Następnie zainstalowałem Windows se7en (dysk d . Chciałem odinstalować XP, lecz nie miałem za bardzo jak, gdyż znajodwał się on na dysku systemowym [(c:)nie było jak sformatować]. Postanowiłem sformatować dysk D: (na nim znajodwał się se7en). Przy uruchomieniu komputera miałem do wyboru 2 windowsy XP i se7en (pomimo iż dysk na którym się znajdował został sformatowany). Na daną chwilę nie mogłem odpalić instalacji żadnego Windowsa z płyty (pomimo ustawienia boot na CD a następnie HDD). Postanowiłem zainstalować Windowsa Seven na XP (na dysku c . W tej chwil przy włączaniu komputera mam do wyboru Windows Seven (działający, nie dawno zainstalowany) i Windows Seven (nie działająca pozostałość po poprzednim Windowsie (d:, którego sformatowałem). Mimo, że ustawiam w boot (F12) na CD niby bootuje z płyty ale za chwilę uruchamia się ekran z wyborem Windowsa (windows Seven i windows Seven.....) Co robić? Jak usunąć tego niedziałającego Windowsa (może coś w rejestrze przestawić?-skończyły mi się już pomysły, formatowałem dysk d: wiele razy) Proszę o pomoc.
|