Problem z minimalizacją i polskimi znakami. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z minimalizacją i polskimi znakami. (/problem-z-minimalizacja-i-polskimi-znakami-16676-t) |
Problem z minimalizacją i polskimi znakami. - loleslaw - 14.06.2011 14:55 Witam. Gdy mam właczonych kilka aplikacji (Opera, Winamp, Gadu-Gadu itp.) i gdy minimalizuję jedno z okien, niezależnie czy w prawym górnym rogu, czy klikajac na pasku zadan, kursor myszy po kliknięciu zamiera. Hm, może nie do konca zamiera, bo gdy poruszam myszka, porusza się i kursor, ale tylko w promieniu kilku milimetrów, zawsze wracajac do punktu w który kliknałem. Na ogół pomaga to, że gdy myszka "utknie" staram się mocno szaprać myszka klikajac w różne miejsca. Mój drugi, nieco mniejszy problem jest taki, że mogę pisać wszystkie polskie znaki z wyjatkiem: "ń" oraz "ą". Gdy wciskam alt+a lub alt+n, nie wyświetla się żadna litera. Szukałem czegoś w ustawieniach języka, jednak nic nie znalazłem. Mój system to Windows 7 Ultimate 64-bit. Pozdrawiam. RE: Problem z minimalizacją i polskimi znakami. - War_3_ - 14.06.2011 15:31 Zaktualizuj sterowniki chipsetu na początek. Czy sprzęt się nie przegrzewa? RE: Problem z minimalizacją i polskimi znakami. - loleslaw - 14.06.2011 15:45 Jak zaktualizować sterownik chipsetu? Sprzęt się nie przegrzewa. |