![]() |
Problem z kopiowaniem z wirtualnego dysku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z kopiowaniem z wirtualnego dysku (/problem-z-kopiowaniem-z-wirtualnego-dysku-16663-t) |
Problem z kopiowaniem z wirtualnego dysku - nazgorg - 13.06.2011 22:19 Witam, Na początku chciałbym zacznaczyć że użyłem opcji wyszukaj ![]() Mój problem polega na tym że nie mogę skopiować pliku paul.dll z wirtualnego dysku do folderu z grą (C/program...) gdyż wyskakuje błąd o uprawnieniach administratora. Próbowałem: -utworzenia innego konta administratora (ręcznie oraz poprzez cmd) -take ownership -hunter -unlocker -dodawanie pełnej kontroli(wydaje mi się że poprawnie to wykonywałem) I dalej nic, może nie odpowiednio używałem tych programów ale nie ma tam zbyt dużej filozofii poprzez która mógłbym sie pomylić (tak mi się wydaje ![]() Posiadam Win 7 Ultimate a emuluję Virtual Clone.. RE: problem z kopiowaniem z wirtualnego dysku - dziki314 - 13.06.2011 22:27 Kup oryginalną grę i nie będzie problemu. ![]() |