Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Aktualizacja Windows 7 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Aktualizacja Windows 7 (/aktualizacja-windows-7-16596-t)

Aktualizacja Windows 7 - KuKiii9 - 10.06.2011 11:58

Ostatnio chciałem sobie ''odświeżyć'' windows-a... Mam zainstalowanego Windows 7 i chciałbym sobie ponownie go zainstalować, a raczej zaktualizować . Jednak problem tkwi w tym, że gdy biorę opcję aktualizuj wyskakuje mi problem:

Cytat:''You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.''

Czytałem trochę w necie na ten temat no i zmieniałem też zawartość pliku ''CVERSION.INI'' ... niestety bez powodzenia... Instalowałem również język angielski z aktualizacji windows-a jednak też nic to nie zmieniło...

Czy ma ktoś jakiś pomysł? Nie chcę wgrywać czystego systemu i tracić wszelkie dane...

RE: Aktualizacja Windows 7 - jacek-placek - 10.06.2011 13:10

(10.06.2011 11:58)KuKiii9 napisał(a):  Ostatnio chciałem sobie ''odświeżyć'' Windows-a... Mam zainstalowanego Windows 7 i chciałbym sobie ponownie go zainstalować, a raczej zaktualizować . Jednak problem tkwi w tym, że gdy biorę opcję aktualizuj wyskakuje mi problem:

Cytat:''You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.''

Czytałem trochę w necie na ten temat no i zmieniałem też zawartość pliku ''CVERSION.INI'' ... niestety bez powodzenia... Instalowałem również język angielski z aktualizacji Windows-a jednak też nic to nie zmieniło...

Czy ma ktoś jakiś pomysł? Nie chcę wgrywać czystego systemu i tracić wszelkie dane...

Najlepiej kup oryginalny OS i po problemie. Danych nie stracisz jeśli je sobie gdzieś przeniesiesz. Pzdr.

RE: Aktualizacja Windows 7 - KuKiii9 - 10.06.2011 14:06

Cytat:Danych nie stracisz jeśli je sobie gdzieś przeniesiesz. Pzdr.

Gier sobie nie przeniosę Zniesmaczony

Jakieś inne sugestie? Cwaniak

RE: Aktualizacja Windows 7 - jacek-placek - 10.06.2011 14:50

(10.06.2011 14:06)KuKiii9 napisał(a):  
Cytat:Danych nie stracisz jeśli je sobie gdzieś przeniesiesz. Pzdr.

Gier sobie nie przeniosę Zniesmaczony

Jakieś inne sugestie? Cwaniak

Możesz je wypalić na płytachZadowolony

RE: Aktualizacja Windows 7 - KuKiii9 - 10.06.2011 21:50

No dobra, obrazy wyrzuciłem itd. Ale czekam na sensowne pomysły.