![]() |
NFS Most Wanted - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: NFS Most Wanted (/nfs-most-wanted-16570-t) |
NFS Most Wanted - wapel - 09.06.2011 12:07 Cześć! mam taki problem - posiadam system Windows 7 x64bit i grę Need for Speed Most Wanted. Gra działała bez problemowo do czasu gdy zainstalowałem sobie Resident Evil 5, a podczas jego instalacji zaktualizowałem direct x. Teraz jest wersja Dx 11, a NFS po włączeniu zachowuje się tak ze pokazuje się ekran (ale nie na całą powierzchnię monitora) z logiem NFS (tak jakby zaczynał ładować grę) po czym wyskakuje i nic się już nie dzieje. Probowałem odpalać w trybie zgodności ale to nic nie daje. Nie wiem co dalej robić, pomóżcie ![]() RE: NFS Most Wanted - War_3_ - 09.06.2011 12:31 Farmazony, farmazony, Windows 7 ma wbudowany DX11. Skąd masz cracka do NFS's i skąd Residenta? RE: NFS Most Wanted - wapel - 09.06.2011 12:56 hej! do nfs crack juz był na płyce - ale w tym przypadku nic nie przeinstalowywalem - po prostu przestalo dzialac. RE5 to oryginał. Podczas jego instalacji kazalem wgrać dx - nie wiedzialem ze win7 ma juz dx11. Tak powiązałem sobie te dwa wydarzenia, bo nfs własnie po instalacji re5 przestał działac. |