Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Skype po otwarciu sie wyłącza. Nic nie pomaga - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Skype po otwarciu sie wyłącza. Nic nie pomaga (/skype-po-otwarciu-sie-wylacza-nic-nie-pomaga-16555-t)

Skype po otwarciu sie wyłącza. Nic nie pomaga - keiichi - 08.06.2011 15:23

Wiem że były PODOBNE zaznaczam tematy.ale:
Skype nie działa mi od 3 dni. Próbuję go włączyć i loguje a potem się wyłącza. Można powiedzieć że robiłem wszystko:
*reinstalacja
*usunąłem pliki shared z %appdata%
*próbowałem pobrać starszą wersje
*czyściłem rejestr i wszystko usunąłem co możliwe i wgrałem od nowa
* reinstalowałem jeszcze parę razy

Niestety nic nie pomogło. POMOCY. czytałem inne tematy nie tylko z tego forum i robiłem wszystko co tam pisali ale dalej nic.

RE: Skype po otwarciu sie wyłącza. Nic nie pomaga - Zwiru_NS - 08.06.2011 15:52

Zmień tryb zgodności na Windows 7 i powinno działać. Miałem podobny problem, ustawione uruchamianie w trybie zgodności z Vistą. Po zmianie Skype działa poprawnie, jedyne co mnie irytuje to że nie idzie go zminimalizować do Tray'a. Wisi cały czas otwarty na pasku. Powodzenia

RE: Skype po otwarciu sie wyłącza. Nic nie pomaga - dziki314 - 08.06.2011 16:21

(08.06.2011 15:52)Zwiru_NS napisał(a):   Po zmianie Skype działa poprawnie, jedyne co mnie irytuje to że nie idzie go zminimalizować do Tray'a. Wisi cały czas otwarty na pasku. Powodzenia

http://windows7forum.pl/showthread.php?tid=6349&highlight=SkypeZadowolony

RE: Skype po otwarciu sie wyłącza. Nic nie pomaga - stanax - 08.06.2011 16:36

Kod:
Przerwy w  Skype
Harald Brombach, wtorek 7 Czerwca 2011 r. 13: 56

Użytkownicy w różnych krajach, których dotyczy problem.

Skype ogłosił, w tym wiadomości Twitter, że niewielka liczba użytkowników boryka się połączyć. Ale jeśli spojrzeć na ilość innych komunikatów Twitter na Skype w ciągu ostatniej godziny, mówimy o więcej niż kilka.
Jest to drugi przypadek przestoje, które miały miejsce od Microsoft poinformował o przejęciu Skype przez około miesiąc temu. Poprzednia miała miejsce dnia 26 przestojów Maja. Również, gdy pierwszy Skype ogłosił, że zastosowanie jedynie do ograniczonej liczby użytkowników. Błąd został szybko zidentyfikowany potem. Było to związane z klienta Windows i może dość łatwo rozwiązać.
To może wydawać się, że obecne problemy dotyczyć użytkowników w niektórych regionach. Norwegian użytkowników zgłaszało problemy, a podobne wiadomości, zgodnie z Engadget pochodzić również z tym w Hiszpanii, Portugalii, Włoszech, Australii, Japonii, Malezji, Brazylii, Białorusi, Chorwacji, Bułgarii, Holandii i części Zjednoczonego Królestwa. To jest więcej niż tylko niewielka liczba.

Przejęcie Skype nie jest jeszcze zakończona, więc nie ma powodu, aby sądzić, że coś jest nie Microsoft zrobił, że spowodował problemy.
Aktualizacja:  Skype zgłoszone w zeszłym tygodniu, że przyczyną, że problem został zidentyfikowany, i że praca jest wykonywana w celu naprawienia go. Niektórzy użytkownicy Skype teraz podało, że podpisana w dniu, po kilku godzinach przestoju.

Najnowsze wiadomości ze Skype pracy można znaleźć tutaj / kliknij.

PS
Powyższy tekst jest z translatora

RE: Skype po otwarciu sie wyłącza. Nic nie pomaga - Zwiru_NS - 08.06.2011 17:07

Dziki Cwaniak no tak, najciemniej pod latarnią Cwaniak Już sobie "naprawiłem"