![]() |
Modyfikacja wyglądu/działania paska zadań - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Modyfikacja wyglądu/działania paska zadań (/modyfikacja-wygladu-dzialania-paska-zadan-1653-t) |
Modyfikacja wyglądu/działania paska zadań - insane - 09.10.2009 20:08 Witam, Do szału mnie doprowadza nowa odsłona paska zadań W7. W związku z tym mam dwa pytania: - czy da się przywrócić dawne działanie paska (od lewej: menu start, pasek szybkiego uruchamiania, uruchomione programy itd.)? Podejrzewam, że nie, ale wolę zapytać dla pewności ;-). - zakładając, że nie da się zrobić tego po staremu to może da się chociaż zmniejszyć odstępy między ikonami na pasku (chodzi o ikony szybkiego uruchamiania)? Podziękował... RE: Modyfikacja wyglądu/działania paska zadań - cyklop28 - 09.10.2009 20:17 Na początek mam dla Ciebie taki mały link >>KLIK<< A jak to Ci nie pomoże to tutaj jest drugi >>KLIK<< Następnym razem poczytaj i poszukaj zanim zaczniesz śmiecić. Co do odległości pomiędzy ikonami to nie wiem i nie mam pojecia. |