![]() |
Print screen nie robi screenów z gry, tylko pulpit - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Print screen nie robi screenów z gry, tylko pulpit (/print-screen-nie-robi-screenow-z-gry-tylko-pulpit-16496-t) |
Print screen nie robi screenów z gry, tylko pulpit - sn0w - 05.06.2011 22:39 Witam Jak w temacie W grze klikam print screen, minimalizuje gre, wchodze do painta, wklejam i pokazuje mi pulpit. Nie wiem dlaczego nie moge zrobić screena z gry. Laptop mam podłączony do TV poprzez HDMI [moze to być dla was pomocne] Windows 7 64Bit mam po angielsku. Czekam na pomoc i z góry dziękuje ![]() Pozdrawiam. RE: Print screen nie robi screenów z gry, tylko pulpit - thermalfake - 06.06.2011 10:17 Jest OK, Win 7 niestety nie zrobi zrzutów z gier, użyj zewnętrznego freeware'owego oprogramowania typu fraps. |