![]() |
Usuwanie procesu igfxsrvc.exe - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Usuwanie procesu igfxsrvc.exe (/usuwanie-procesu-igfxsrvc-exe-16428-t) |
Usuwanie procesu igfxsrvc.exe - Ola55 - 01.06.2011 16:15 Witam, chciałabym się pozbyć procesu igfxsrvc.exe z menedżera zadań, wiem, że jest to proces od Intela, wszystko co mogłam to powyłączałam, jednak igfxsrvc, nadal jest, znika dopiero kiedy wejdę w lokalizację pliku, czyli C:\Windows\System32 i zmienię nazwę pliku na inną..., ale nie wiem czy to jest "bezpieczne" Może ktoś z Was wie jak się tego pozbyć? Dziękuję za każdą odpowiedź RE: Usuwanie procesu igfxsrvc.exe - rafi993 - 01.06.2011 16:20 To jest od intela. Spróbuj: Start >>> Uruchom >>> msconfig >>> Uruchamianie >>> odznacz igfxpers.exe >>> reset komputera >>> na przypominaczu msconfig nie zaznaczaj wchodzenia w tryb normalny tylko postaw ptaszek na "Nie pokazuj tego komunikatu". RE: Usuwanie procesu igfxsrvc.exe - Ola55 - 01.06.2011 16:36 Dzięki, ale zrobiłam to już wcześniej ![]() |