Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Windows 7 RC, a Photoshop Element 2.0, CS - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Windows 7 RC, a Photoshop Element 2.0, CS (/windows-7-rc-a-photoshop-element-2-0-cs-1641-t)

Windows 7 RC, a Photoshop Element 2.0, CS (rozwiązany) - jestmeksyk - 08.10.2009 22:11

Witam

Zainstalowałem Windows 7 RC wersja 7100, pobrana z MS. Mam też oryginalnego Photoshopa Elementa 2.0, i korzystam z triali Photoshopa 7, 8(CS), 9(CS2) przy każdej instalka następuje prawidłowo, a przy uruchomieniu wszystkich wymienionych pojawia się takie komunikat:
Zaznaczam że korzystałem z opcji kompatybilności i uruchamiania w trybie Administratora. Seven tak bardzo mi się podoba, bo aż żal mi będzie się przenosić dla Programu graficznego, gdyż GIMP nie za bardzo mi podchodzi do starego Windowsa XP.
Z tego co zrozumiałem, to jest brak wolnej pamięci wirtualnej - ale ja nic nie zmieniałem, a na dysku C mam jeszcze 30gb wolnego miejsca...

Pomóżcie!
z góry dziękuję

RE: Windows 7 RC, a Photoshop Element 2.0, CS (rozwiązany) - jestmeksyk - 11.10.2009 22:08

Sam rozwiązałem problem. Ustawiłem inaczej plik wymiany niż był domyślnie i poszło Uśmiechnięty