![]() |
WMP 12, jak przywrócić wyświetlanie okna "czy usunąć..." - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: WMP 12, jak przywrócić wyświetlanie okna "czy usunąć..." (/wmp-12-jak-przywrocic-wyswietlanie-okna-czy-usunac-16380-t) |
WMP 12, jak przywrócić wyświetlanie okna "czy usunąć..." - adam_metal - 30.05.2011 20:27 Witam, mam, z pozoru prozaiczne pytanie, jak włączyć wyświetlanie okna "czy usunąć plik tylko z biblioteki, czy z biblioteki i komputera", gdyż zaznaczyłem omyłkowo opcje "nie pokazuj tego okna w przyszłości" z góry dziękuję za pomoc RE: WMP 12, jak przywrócić wyświetlanie okna "czy usunąć..." - Nostromo - 31.05.2011 00:01 Można szukać wpisu w rejestrze, który odpowiada za ten wpis (dość żmudne i długie) albo szybciej (spróbować resetu WMP 12) przez usunięcie i przywrócenie WMP 12. W Panelu Sterowania > Włącz lub wyłącz funkcje...>Funkcje Multimedialne>Windows Media Player - odznacz, uruchom system ponownie. Po konfiguracji tak samo tylko - włącz, zaznacz Windows Media Player i uruchom ponownie. Takiego problemu jeszcze nie spotkałem więc głowy nie dam, że pomoże ale zaszkodzić nie zaszkodzi. |