![]() |
Rozwiązany Puste ikony (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Puste ikony (rozwiązany) (/puste-ikony-rozwiazany-16346-t) |
Puste ikony (rozwiązany) - grzes1972 - 29.05.2011 13:54 Mam problem z ikonami niektórych programów m.in. Skype. Otoż, w TaskBar wyświetla sie jako pusta. Jak zrobie pin/unpin to jest OK. Jeśli zmienię rozdzielczość na 16bit to tez jest OK, ale podoba mi się 32bit(ze wzg na funkcjonalność AREO) i chciałbym przy tym pozostać. Dodam ze juz kasowalem bufor ikon wg porad z rożnych stron - nic nie pomaga. Oto jak to wygląda. [attachment=2841] RE: Puste ikony - grzes1972 - 07.06.2011 22:55 Problem rozwiazalem. Chodzilo o to ze po uruchomienu programu z ikony z pulpitu, zrobilem, pin to taskabar, nastepnie z niewiadomych powodow po uruchomieniu remote desktop, zniknely mi ikony z pulpitu. Po skopiowaniu tych ikon na pulpit ikonki powrocily. W7 Ultimate. |