Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce (/problem-z-odtwarzaniem-filmow-w-przegladarce-16339-t)

problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - golteria - 29.05.2011 11:05

Witam,
Nie mogę oglądać filmów na Youtube w Windows 7, ani na stronach z tutorialami video, np. WonderHowTo. Zainstalowałam flash player 10, zgodnie ze wskazówkami, jednak nic się nie zmieniło.
Gdzie może być problem?

RE: problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - thermalfake - 29.05.2011 11:23

Najpierw spróbuj wyczyścić pamięć cache, preferencje. Dzieje się to na innych przeglądarkach także. Masz przypadkiem zainstalowany pakiet QuickTime ?

RE: problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - golteria - 29.05.2011 12:06

Mam QuickTime. On może przeszkadzać?
Zainstalowałam Flash Player jeszcze raz, inną wersję, i wtyczkę Windows Media Player dla Firefox. Zadziałało w Mozilli, ale tak tnie, że i tak nie da się tych filmów oglądać :/ Nie wiem, co z tym zrobić. Natomiast w IE nic się nie dzieje, tylko woła o Flash Player 10, po wyczyszczeniu pamięci.

RE: problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - jacek-placek - 29.05.2011 16:43

Może za słabe łącze masz?

RE: problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - thermalfake - 29.05.2011 18:53

Wyrzuć QT, posuwaj FP (na stronie adobe'a są deinstalatory), zrestartuj komputer i zainstaluj flasha do każdej przeglądarki jako plugin raz jeszcze. WMP dla firefoxa dla testów wyłącz albo odinstaluj. Masz jakąś niekompatybilność, pluginy się gryzą i dzieje się co opisujesz.

RE: problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - golteria - 29.05.2011 19:09

Dzięki, spróbuję, jutro napiszę, czy działa.

RE: problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce - koper - 31.05.2011 08:34

Spróbuj GoogleChrome