Instalacja W7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Instalacja W7 (/instalacja-w7-16323-t) |
Instalacja W7 - leandros - 28.05.2011 12:20 Witam.Jestem nowym użytkownikiem i proszę o wyrozumiałość.Półtora roku temu kupiłem nowego laptopa z Vista home premium.Po czterech miesiącach dostałem darmowe płyty z uprgade do W7.Teraz chciałem je zainstalować.I zaczynam instalację i wyskakuje mi błąd: Nie można wykonać uaktualniania systemu Windows z powodu następujących problemów. Anuluj uaktualnienie, wykonaj poszczególne zadania, a następnie uruchom ponownie uaktualnienie, aby kontynuować. Przed kontynuowaniem należy uruchomić ponownie system Windows w celu wprowadzenia wymaganych zmian w systemie plików. Uaktualnienie systemu Windows będzie miało wpływ na następujące funkcje: Kontrola rodzicielska systemu Windows 7 nie zawiera już funkcji filtrowania sieci Web i raportowania aktywności. Podobne programy służące do ochrony bezpieczeństwa rodzinnego można uzyskać od innych producentów oprogramowania lub w witrynie firmy Microsoft w sieci Web. Nie wiem co robić.Miałem 2 konta,na jednym z nich była kontrola rodzicielska;konto usunąłem. Bardzo proszę o pomoc. |