Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Jak odpalić poprzednią kopie zapasową systemu - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Jak odpalić poprzednią kopie zapasową systemu (/jak-odpalic-poprzednia-kopie-zapasowa-systemu-16294-t)

Jak odpalić poprzednią kopie zapasową systemu - Ice88 - 26.05.2011 14:41

Witam,
Dziś mi wywaliło lapka i skorzystałem z recovery. Jednak na partycji D (systemowa jest C) mam punkt przywracania systemu (zajmuje niecałe 20 gb). Jak go uruchomić, żeby nie instalować wszystkiego od nowa? Przez panel sterowania i przywracanie punktów tam mi go w ogóle nie wyszukuje.

RE: Jak odpalić poprzednią kopie zapasową systemu - Portator - 26.05.2011 15:10

Witaj. Spróbuj tak:
Panel sterowania > Odzyskiwanie > Zaawansowane metody odzyskiwania > Użyj wcześnie utworzonego obrazu systemu.
Jeżeli w tej kopii miałeś obraz systemu i wszystkie swoje pliki, To przywrócisz do tego stanu i daty.

RE: Jak odpalić poprzednią kopie zapasową systemu - Ice88 - 26.05.2011 19:27

Niestety od razu pojawia się komunikat, że system nie zlokalizował żadnych kopii zapasowych.

RE: Jak odpalić poprzednią kopie zapasową systemu - Portator - 27.05.2011 05:56

Podałem Ci sposób uruchomienia kopii zapasowej lub obrazu systemu. Ty piszesz, że masz punkt przywracania systemu - co przez to rozumiesz i jak to wygląda? Komunikat mówi, że nie masz kopii.