![]() |
Uszkodzony plik MediaID.bin - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Uszkodzony plik MediaID.bin (/uszkodzony-plik-mediaid-bin-16277-t) |
Uszkodzony plik MediaID.bin - potworekz - 25.05.2011 20:00 Witam, chciałbym się dowiedziećjak odzyskać pliki z kopii systemu ponad 50 gb gdy mam uszkodzony plik MediaID.bin w sytemie kopii widzi mi ten backup moge przegladać poszczególne pliki ale niemoge ich wypakowac czy t do oryginalnej lokalizacji czy wybranej czy istnieje jakis sposób czy aplikacja aby rozpakować wyciągnąć z tej kopii pliki mimo uszkodzonego media id.bin bawet jakby go nie było. A jeszcze jedno ta kopia systemu byla utworzona jeszcze na viście, teraz mam Windows 7 ale w opcjach kopii systemu uwzględniło cały ten backup jest widoczny tylko niewłaściwy czy uszkodzony MediaID.bin uniemozliwia rozpakowanie. Zatem czy istnieje możliwoś rozpakowania wszystkiegi naczej jak sprawdzanie każdej pojedyńczej spakowanej części archiwum |