![]() |
Program eksplorator Windows przestał działać - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Program eksplorator Windows przestał działać (/program-eksplorator-windows-przestal-dzialac-16245-t) |
Program eksplorator Windows przestał działać - karp97 - 24.05.2011 13:25 Posiadam netbooka lenovo (modelu niestety nie znam), a na nim Windows'a 7 Starter. Niechcący zainstalowałem Brico Pack (design) do Windows XP. Nie mogę otworzyć ŻADNEGO folderu, przywracałem system 5 minut po moim błędzie, również nie pomogło. Nie moge wejść nawet w panel sterowania. Wyskakuje mi "Program eksplorator windows przestał działać". Odinstalowałem tego Brico Packa - ten sam błąd. Zainstalowałem Brico Pack pod Windows 7 - błąd nie znika. Niestety nie znam się na Windows'ie więc sam raczej tego nie naprawie ;/ RE: Program eksplorator Windows przestał działać - thermalfake - 24.05.2011 14:39 Z płytki typu live cd zrzuć dane na osobną partycję/pendrive. Następnie do postawienia recovery od początku, klawisz One Key Recovery. RE: Program eksplorator Windows przestał działać - karp97 - 25.05.2011 19:24 Dzięki za pomoc, wszystko działa ![]() Post do zamknięcia ;] |