Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Program eksplorator Windows przestał działać - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Program eksplorator Windows przestał działać (/program-eksplorator-windows-przestal-dzialac-16245-t)

Program eksplorator Windows przestał działać - karp97 - 24.05.2011 13:25

Posiadam netbooka lenovo (modelu niestety nie znam), a na nim Windows'a 7 Starter.
Niechcący zainstalowałem Brico Pack (design) do Windows XP. Nie mogę otworzyć ŻADNEGO folderu, przywracałem system 5 minut po moim błędzie, również nie pomogło. Nie moge wejść nawet w panel sterowania. Wyskakuje mi "Program eksplorator windows przestał działać". Odinstalowałem tego Brico Packa - ten sam błąd.
Zainstalowałem Brico Pack pod Windows 7 - błąd nie znika. Niestety nie znam się na Windows'ie więc sam raczej tego nie naprawie ;/

RE: Program eksplorator Windows przestał działać - thermalfake - 24.05.2011 14:39

Z płytki typu live cd zrzuć dane na osobną partycję/pendrive. Następnie do postawienia recovery od początku, klawisz One Key Recovery.

RE: Program eksplorator Windows przestał działać - karp97 - 25.05.2011 19:24

Dzięki za pomoc, wszystko działa Zacieszacz ale chyba jednak zainstaluje na nim Ubuntu... Za dużo zabawy z Windowsem ;]
Post do zamknięcia ;]