![]() |
Windows 7 ultimate nie widzi karty graficznej - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Windows 7 ultimate nie widzi karty graficznej (/windows-7-ultimate-nie-widzi-karty-graficznej-16192-t) |
Windows 7 ultimate nie widzi karty graficznej - piotrek900 - 21.05.2011 12:44 Niedawno zakupiłem laptopa Asus g73hj,zainstalowałem w nim Windows 7 ultimate i wszystko ok..dopóki nie zaczęły się problemy z grami. Otóż okazało się że windows nie widzi mojej karty graficznej Ati Radeon 5870,rozpoznaje tylko standardową karte graficzną...jestem laikiem w tych sprawach ale doszedłem do wniosku że trzeba zainstalować sterowniki do tej karty i tak też zrobiłem...niestety problem pozostał dalej nie rozwiązany;( Czy ktoś jest w stanie pomóc rozwiązać ten problem...potrzebne są stery do płyty głównej?jeśli tak to gdzie ich szukać i jak zainstalować?....proszę o pomoc. |