![]() |
Brak odświeżania pulpitu co jakiś czas - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Brak odświeżania pulpitu co jakiś czas (/brak-odswiezania-pulpitu-co-jakis-czas-16166-t) |
Brak odświeżania pulpitu co jakiś czas - Ola55 - 19.05.2011 15:32 Witam, Mam mały problem, gdyż co jakiś czas pulpit w Windows 7 home premium 64 bit przestaje mi się odświeżać, mam np jakiś folder, usuwam go, ale on nadal jest na pulpicie, znika dopiero po odświeżeniu pulpitu, lub zamknięciu explorer.exe wtedy jest na dłuższy czas spokój Sterowniki mam aktualne... Może znacie rozwiązanie problemu? Od razu bardzo dziękuję za wszelką pomoc RE: Brak odświeżania pulpitu co jakiś czas - Portator - 19.05.2011 16:12 Witaj. Proponuję zrobić gruntowne sprzątanie. Zaczij od skanowania antywirusem, potem rejestr i usuwanie zbędnych plików. Taka kosmetyka pomaga. RE: Brak odświeżania pulpitu co jakiś czas - Ola55 - 19.05.2011 16:38 Dzięki, niestety, już to robiłam i nic to nie dało |