![]() |
Rozwiązany CS 1.6 Software mode (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany CS 1.6 Software mode (rozwiązany) (/cs-1-6-software-mode-rozwiazany-1615-t) |
CS 1.6 Software mode (rozwiązany) - rusek - 06.10.2009 21:48 Witam mam taki problem ze CS 1.6 uruchamia mi sie w trybie software zamiast openGL. Wcześniej na Viście wszystko mi hulało. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej Intel 945 Chipset Family. Z góry dziękuje za pomoc RE: CS 1.6 Software mode - bend - 06.10.2009 22:33 Co do csa to napisze tyle, też to miałem, klikałem w open gl to mi się cs wyłączał ale za którymś razem wskoczyło lecz nie na długo. zobacz jakieś detonatory do grafy albo kup lepszą (coś mi się wydaje że masz lapa?) drogie nie są, cs ma małe wymagania. RE: CS 1.6 Software mode - rusek - 06.10.2009 23:37 Tak lapek. Wolałbym bez kupowania i pierdzielenia się ![]() ![]() Problem rozwiazalem, jak sie okazalo nie mialem najnowszych sterownikow do karty. Pozdrawiam |