![]() |
Problem z uruchomieniem Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z uruchomieniem Windows 7 (/problem-z-uruchomieniem-windows-7-16107-t) |
Problem z uruchomieniem Windows 7 - robertodedrum - 16.05.2011 19:42 Witam mamy taki problem, probuje wlaczyc kompa niby sie wlacza i jak sie laduje te kuleczki z logiem windows robi sie restart na doslownie ulamek sekundy pojawia sie jakis komunikat [attachment=2795] i sie robi restart z zapytaniem cza mam uruchomic system normalnie czy mam go naprawic jak daje zeby naprawic to mi nic nie znajuje proby przywroceniem systemu tez sie nie powiodly i caly czas ten sam rezultat czyli caly czas restart kompa przy ladowaniu prosze o pomoc Przepraszam za brak polskich znakow ale posiadam lapka i klawiature niemiecka. RE: Problem z uruchomieniem Windows 7 - Idas - 16.05.2011 20:11 chyba niestety reinstal systemu ja tak miałem na XP i tylko awaryjny mi chodził RE: Problem z uruchomieniem Windows 7 - robertodedrum - 16.05.2011 21:05 zastanawia mnie co moglo byc tego powodem nic nie bylo robione na nim w dzien wczesniej ani nie byl czysczony rejestr lub zadne zmiany w systemie, zostal normalnie wylaczony i na drogi dzien normalnie wlaczony. Jezeli rozwiazaniem bedzie tylko reinstal to jak sie moge teraz do niego dostac zeby nie stracic pewnych plikow prywatnych |