![]() |
SAMSUNG i rozdzielczosc..... - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: SAMSUNG i rozdzielczosc..... (/samsung-i-rozdzielczosc-1608-t) |
SAMSUNG i rozdzielczosc..... - FSEbola - 06.10.2009 17:32 sprzet: 1. SAMSUNG 2243LNX 2. GTX 260 problem polega na tym ze pod Windows 7 nie moge ustawic wiekszej rodzielczosci niz 1280x1024 ..:-/ chce ustawic 1680x1050 sterowniki pod GTX zainstalowane poprawnie.... system wykrywa monitor SAMSUNG 2243 LNX --mimo ze oficjalnie Samsung nie wydal sterow pod Wwindows7 dla tego modelu monitora ...(beda kompletnie wspierac Win7 dla kazdego sprzetu dopiero od przyszlego roku-wiadomosc z pierwszej reki) szukalem wiele i duzo jak pominac ten problem i w zasadzie nic nie znalazlem, poza tym ze ktos gdzies szukajac rozwiazania wpadl na pomysl zeby z wtyki DSUB wyrwac pin 15 odpowiadajacy za EDID i niby to pomoglo... macie moze jakies pomysly na rozwiazanie tego problemu ? nie usmiecha mi sie czekac do stycznia az Samsung wyda oficjalnie stery po mojego monitora i irytuja mnie te WIELKIE IKONY ![]() |