Rozwiązany Brak Service Pack 1 w Windows Update (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Brak Service Pack 1 w Windows Update (rozwiązany) (/brak-service-pack-1-w-windows-update-rozwiazany-15997-t) |
Brak Service Pack 1 w Windows Update (rozwiązany) - kamilom - 10.05.2011 14:46 Witam Wymieniłem wczoraj dysk w moim laptopie, po czym zainstalowałem na nim Windows 7 Home Premium 64 bit i aktywowałem. Zainstalowałem dzisiaj wszystkie dostępne aktualizacje w Windows Update. Chciałem zainstalować SP1, ale niestety nie ma go na liście aktualizacji, pokazuje się że nie ma żadnych nowych aktualizacji do zainstalowania. Zainstalowałem ręcznie brakującą aktualizacje 976902, ale nadal jest to samo. Z centrum pobierania nie mogę ściągnąć, ponieważ mam wolne łącze i trwało by to pół dnia. Co mam zrobić, aby zainstalować SP przez Windows Update? Proszę o pomoc. RE: Brak Service Pack 1 w Windows Update - slawektor - 10.05.2011 15:50 Zobacz w ten sposób; Otwórz Panel sterowania/ Rozwiązywanie problemów/ System i zabezpieczenia/ Rozwiąż problemy z usługą Windows Update Zobacz też z strony Microsoftu: Brak opcji pobrania dodatku SP1 dla systemu Windows 7 podczas sprawdzania dostępności aktualizacji za pomocą usługi Windows Update RE: Brak Service Pack 1 w Windows Update - kamilom - 10.05.2011 16:39 Niestety to nie pomogło. Edit. Problem rozwiązany. Zainstalowałem udostępnione przed chwilą poprawki i Service Pack pokazał się w Windows update. |