![]() |
Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. (/problem-z-laptopem-po-zainstalowaniu-windows-7-15952-t) |
Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. - tomasz23 - 08.05.2011 17:23 Witam wszystkich. Mam problem z internetem w laptopie mojej dziewczyny, asusem f3s. Laptop po zainstalowaniu swiezego systemu Windows 7 ultimate 32bit nie widzi zadnych sieci. Mozliwe jest to,ze brakuje mi jakis sterownikow, tyle, ze karte sieciowa w menedzerze urzadzen wyswietla normalnie. Glownym problemem jest wlasnie brak internetu i na tym chcialbym sie skupic, sterowniki do innych poszczegolnych podzespolow znajde pozniej jezeli bedzie taka potrzeba. Nie wiem czy zamiescilem to w odpowiednim dziale forum i czy w ogole ktos sie na tym forum takimi problemami zajmuje, ale naprawde prosze o pomoc. Jezeli ktos bedzie potrzebowal to wrzuce raport z everest. Pozdrawiam i jeszcze raz prosze o pomoc. RE: Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. - stanax - 08.05.2011 18:32 1. Kontrola aktualności sterowników / klik 2. Rozwiązywanie problemów z siecią za pomocą Complete Internet Repair / klik . RE: Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. - tomasz23 - 08.05.2011 18:34 ciekawe jak mam aktualizowac sterowniki nie maja dostepu do internetu? RE: Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. - stanax - 08.05.2011 18:36 To zrób w odwrotnej kolejności - pobierz Complete Internet Repair na inny komputer i przenieś go pendrive'm na Asusa. . RE: Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. - tomasz23 - 08.05.2011 18:43 ok zaraz tak zrobie, sorry za troche chamska odpowiedz ale jestem juz tym wkurwiony, bo sie mecze dlugo, w stacjonarnym komputerze nigdy nie mam takich problemow, tylko czy na pewno karta sieciowa jest zaINSTALOWANA poprawnie, bo ja nie instalowalem zadnych sterownikow, sa tylko te z Windows 7 ultimate RE: Problem z laptopem po zainstalowaniu Windows 7. - stanax - 08.05.2011 19:04 Z tym może być problem... sprawdź pierw, czy są na stronie wsparcia firmowego sterowniki dla tej karty sieciowej pod system Windows 7 32bit i pobierz je pierw na swój komputer(potem pendrive itd.) PS Edytuj posta - bluzg jest uzasadniony, ale niedozwolony na tym forum ![]() |