![]() |
Rozwiązany GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - program przestał działać(rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - program przestał działać(rozwiązany) (/gta-sanandreas-na-windows-7-hp-64bit-program-przestal-dzialac-rozwiazany-15876-t) |
GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - program przestał działać(rozwiązany) - palunio - 05.05.2011 05:53 Witam serdecznie... (przepraszam za kolejny temat z tą grą, ale w innych tematach nie znalazłem problemów mojego typu) Problem jak w temacie, ale opiszę dokładniej: Otóż grę zainstalowałem normalnie, jak i również normalnie się włącza. Przelatują te początkowe reklamy, a następnie jest wyświetlany ten obrazek GrandTheftAuto SanAndreas - i właśnie w tym momencie gra się wyłącza, po czym na pulpicie wyskakuje okienko: gta_sa.exe przestał działać. Czy wie ktoś co mam zrobić, żeby gra działała? Mój sprzęt to: Lenovo Y550 SYSTEM: Windows 7 64 bit PROCESOR: Intel Pentium Dual Core T4400 2.2GHz GRAFIKA: NVIDIA GeForce GT210M 512MB HDD: 500GB RAM: DDR3 2GB Edytuje ten post, bo zapomniałem jednej rzeczy dodać: Otóż próbowałem otwierać grę ze wszystkimi zgodnościami z tej preferowanej listy i niestety gra też nie działa. POMÓŻCIE PROSZĘ! RE: Problem z GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - boolinek1990 - 05.05.2011 14:55 Jeśli masz nieoryginalną grę, to częsty problem. Nie będę Ci tłumaczył jaki może być powód (nieodpowiedni crack, brak wszystkich plików, błąd po niepełnym ściągnięciu), ani jak sobie z nim poradzić (wgrać nowego cracka, ściągnąć grę z innego źródła, kupić oryginał), bo nie popieram piractwa, hehe. Jeśli oryginał, to mogę jedynie powiedzieć, że u mnie na takie problemy pomagało niemal zawsze czyszczenie kompa (rejestr itd.) lub w ostateczności przeinstalowanie systemu. Sterowniki masz wszystkie dla wersji 64 bitowej? RE: Problem z GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - palunio - 05.05.2011 15:12 (05.05.2011 14:55)boolinek1990 napisał(a): Sterowniki masz wszystkie dla wersji 64 bitowej? Oczywiście, wszystkie najważniejsze ze strony domowej LENOVO. RE: GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - program przestał działać - ihatebuffering - 06.05.2011 14:13 Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej oraz DX 9.0c http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Narzedzia-Patche-DirectX_90c/630 RE: GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - program przestał działać - palunio - 07.05.2011 14:56 Ktoś w ankiecie się wypowiedział, że działa poprawnie, to jak to zrobiłeś? ihatebuffering: co do sterowników, to wiem, je też zainstalowałem i nic ;-( RE: GTA SanAndreas na Windows 7 HP 64bit - program przestał działać - palunio - 17.05.2011 06:14 Wszystko działa poprawnie. Wystarczyła reinstalacja gry, przy której zwróciłem uwagę krok po kroku na składniki instalacji. DO ZAMKNIĘCIA ;-) |