![]() |
Nie mogę odtworzyć filmów *.AVI - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Nie mogę odtworzyć filmów *.AVI (/nie-moge-odtworzyc-filmow-avi-15834-t) |
Nie mogę odtworzyć filmów *.AVI - abdul190 - 03.05.2011 15:12 Tak jak w temacie. Od wczoraj nie mogę odtworzyć żadnego filmiku czy klipu, który jest w formacie *.AVI Nakręciłem kilka ciekawych filmików aparatem (własnie kręci w AVI) i non stop pokazuje się taki komunikat: ![]() Próbowałem KAŻDYM programem jaki mam na kompie i ni rusz. (WMP, Winamp, ALLPlayer, Media Player Classic, Nero ShowTime, Real Player, Quick Time, DIVX Player Plus) jak wspomniałem żaden nie rusza. Od razu powiem: kodeki aktualizowałem i te pod x86 i te pod x64 (sam mam system x64 ale tak mi kazano zrobic pierw x86 potem nainstalowac x64) Windows 7 Home Premium x64 Jak wspomniałem problem od wczoraj, gdzie od tygodnia nie zmieniałem zawartości kompa. Pozdrawiam. RE: Nie mogę odtworzyć filmów *.AVI - Raizo - 26.06.2011 13:17 Próbowałeś kodeków real alternative? Jeśli tak to chyba tylko format pomoże. RE: Nie mogę odtworzyć filmów *.AVI - peciaq - 26.06.2011 14:42 Odinstaluj najpierw wszystkie kodeki jak masz, wyczyść wszelkie ślady po nich, i wtedy zainstaluj jakieś porządne, nie wiem K-Lite, czy jakieś. Sprawdź. Może na początku brakowało kodeka, a teraz nie działa przez ich mnogość.. |