Brak znaków w Corel 12 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Brak znaków w Corel 12 (/brak-znakow-w-corel-12-15787-t) |
Brak znaków w Corel 12 - lepakkomies - 01.05.2011 15:07 W razie czego proszę o usunięcie/zamknięcie/przeniesienie. Witam. Pytałam o to już na polskim forum Corela, ale niestety nikt nie był w stanie mi pomóc - więc mam nadzieję, że może tutaj się uda Problem dotyczy fontów Webdings oraz Wingdings - gdy daję na Tekst -> Wstaw znak w okienku zamiast znaków, pojawiają się przekreślone pola: Dodam, że to samo występuje w wersji portable. Czym jest to spowodowane i czy da się to jakoś naprawić? Dane techniczne: System operacyjny: Windows 7 Professional N 64-bit Service Pack 1 Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) Monitor: rozdzielczość: 1920x1080, częstotliwość odświeżania ekranu: 60Hz, kolory: True Color (32 bity) Z góry dziękuję za pomoc. RE: Brak znaków w Corel 12 - ihatebuffering - 03.05.2011 17:43 Spróbuj uruchomić Corela w trybie zgodności z XP i jako Administrator. RE: Brak znaków w Corel 12 - bodziulla - 03.05.2011 19:02 Hej. Mam pytanie skąd masz Corela tzn źródło pochodzenia(bo coś wspominasz o portable)?. RE: Brak znaków w Corel 12 - lepakkomies - 04.05.2011 18:53 (03.05.2011 17:43)ihatebuffering napisał(a): Spróbuj uruchomić Corela w trybie zgodności z XP i jako Administrator.A mógłbyś jeszcze napisać (najlepiej 'krok po kroku') jak to zrobić? Nie stosowałam nigdy takiej metody, a nie chciałabym przez jakieś niedopatrzenie pogorszyć sprawy... :-/ RE: Brak znaków w Corel 12 - ihatebuffering - 04.05.2011 19:21 Prawy przycisk myszki na ikonce Corela (Draw, Trace, PaintShop itp oddzielnie), właściwości, zakładka Zgodność, z listy wybierasz system Windows XP / XP SP3 i zaznaczasz "Uruchom ten program jako Administrator". Sprawdź czy coś da, bo Wersja Corela dość stara, a sam Corel jest trochę problematyczny na Windows 7 (starsze wersje). |