![]() |
WH w cs 1.6 jak zrobić żeby działało. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: WH w cs 1.6 jak zrobić żeby działało. (/wh-w-cs-1-6-jak-zrobic-zeby-dzialalo-15769-t) |
WH w cs 1.6 jak zrobić żeby działało. - Idas - 30.04.2011 11:39 Witam. Wczoraj sam zrobiłem żeby wallhack działał w counter strike 1.6. Krok 1 Ściągasz wszystkie możliwe aktualizację oprócz SP 1 i pakietów językowych poprzez windows update Komputer>PPM>Właściwości>Z lewej strony na dole Windows Update>Następnie wybierasz aktualizację potrzebne dla ciebie (karta graficzna,antywirus Microsoftu oraz inne) Krok 2 Ściągasz i instalujesz wszystkie aktualizację.Po zainstalowaniu zresetuj komputer. Krok 3 Oczysczamy CCleanerem komputer. Robimy także oczysczanie dysku poprez Komputer> Wybieramy dysk>Właściwości>Ogólne,Oczysczanie dysku. Krok 4 Przeskanuj cały komputer twoim antywirusem lub tym od microsoftu który odrazu zostanie ściągniety po aktualizacji. Krok 5 Jeżeli posiadasz Malwarebytes Anti-Malware usuń je. Program ten jest wykrywany prez antywiry jako wirus i może uniemożliwiać pracę naszego cs-a. Krok 6 Usuwamy wirusy i resetujemy komputer. Ja wczoraj tak właśnie zrobiłem i mi działa pięknie (wh mam takie co się kopiuję do folderów gry) jeżeli pomogłem daj POMÓGł a jeżeli masz jakieś pytanie to pisz na gg 34709324 Pozdrawiam ![]() |