Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z grafiką po aktualizacji NVIDIA GeForce GTS 450 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Problem z grafiką po aktualizacji NVIDIA GeForce GTS 450 (/problem-z-grafika-po-aktualizacji-nvidia-geforce-gts-450-15743-t)

Problem z grafiką po aktualizacji NVIDIA GeForce GTS 450 - wozniak1111 - 28.04.2011 22:25

dnia 27.04.2011 zaktualizowałem system Windows a dokładnie nVidia-display. other hardware -NVIDIA GeForce GTS 450 zaczęły się dziać dziwne rzeczy tzn. mam plan zajęć w kompie i on jest na białym tle a teraz jest na takim jakby biel wpadała pod żółć a także jak odpalam grę ''Saint Row 2'' to powinno być na cały ekran a jest zwężony. Szukałem pomocy na innych forach, doradzili inst. sterowników do kartu graf. ale to nie pomogło, przywracanie system nie powiodło się i teraz myślę o co tu w ogóle chodzi...

RE: Problem z grafiką po aktualizacji NVIDIA GeForce GTS 450 - Nostromo - 03.05.2011 18:46

Wygląda na to, że to wciąż nie jest właściwy sterownik.
Polecam zaznajomienie się z wątkiem Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada) na naszym forum.