O czym jest ta piosenka ? (16+) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: O czym jest ta piosenka ? (16+) (/o-czym-jest-ta-piosenka-16-15699-t) |
O czym jest ta piosenka ? (16+) - LadyInBlue - 27.04.2011 10:29 O mroźnej zimie: „Mniej niż zero, mniej niż zero...” * * * O zachęcaniu do męskiego seksu grupowego: „Nie zadzieraj nosa Nie rób takiej miny Nie udawaj Greka Zmień się lepiej, zmień Już za parę minut Będziesz przyjacielem Całej naszej piątki Tylko rozchmurz się” * * * O cichym wielbicielu przewodniczącej KRRiTV: „Kto na ławce wyciął serce I podpisał „Głupiej Elce”? Kto, no powiedz kto?” * * * O windzie panoramicznej: „Prawie do nieba wzięłaś mnie A wtedy padał śnieg Prawie do nieba wzięłaś mnie W zimny ciemny dzień” * * * O myśliwcach F-16: „One stoją w powietrzu Wysoko pod chmurami One spadają z nieba Z wiatrami, z obłokami” * * * Hymn nienasyconego kardiologa: „Jednego serca! tak mało! tak mało! Jednego serca! tak mało mi trzeba, A jednak widzę, że żądam za wiele!” * * * Do cierpiącego na Alzheimera: „Czy mnie jeszcze pamiętasz dowód na to mi daj...” * * * O grupowej zoofilii ekstremalnej: „Każdy pies ma dwa końce, Więc podzielimy go przez pół: Ja biorę tył, dla Ciebie przód Lub, jeśli wolisz, możesz wybrać swoją część. To będzie moje - resztę weź. W połowie utnę, no i cześć! Niech po połowie każdy swoje ma, co ma.” * * * O piromanie, który wreszcie trafia do więzienia: „Rozstać się, żegnać się ciężko jest Starczył mi nafty litr, pakuł pęk ... Kiedy płomień zgasł, popiół rozwiał wiatr ...” * * * Hymn pracowników IPNu w pogoni za agentami: „Nietykalni żyją pośród nas Nietykalni oszukują czas Nietykalni ciągle jeszcze są Nietykalni, skamieniałe zło” * * * Hymn Kazimierza Marcinkiewicza: „Znowu w życiu mi nie wyszło...” * * * O poczcie: „Sto lat czekam na twój list Który nie chce do mnie przyjść” * * * Hymn Kaczorów: „Do życia, do tańca Skradamy się na palcach Gdy swego dopniemy Wszystkiego naraz chcemy I wszystko bierzemy Bierzemy, co się da”, |